Mobil og IT-løsninger

Iserv Computing er fullverdig Mobit forhandler på utvikling og drift av mobil kommunikasjon og IT-løsninger for bedriftsmarkedet.

Som forhandler i Mobit tilbyr vi digitale verktøy fra mobil telefoner til møteromsutstyr og IT. Vi leverer Digital Arbeidsplass med mobile tjenester inkludert mobil abonnement fra Telenor og Nortel.

Øyvind Dydland har mange års erfaring med leveranse av mobilt utstyr og mobile tjenester, og som en del av Iserv tilbyr vi integrerte mobil og IT-løsninger i skyen. 

Våre ansatte på Mobil og IT er sertifisert på mobilt utstyr som Apple og Samsung, Microsoft 365 administrator expert og Azure Cloud. Sammen kan vi tilby de beste løsningene og avtalene på mobil og IT-utstyr gjerne gjennom finansiering med Nordea finance.  

Øyvind Dydland

Manager Mobile Services

oyvind.dydland@mobit.no | oyvind.dydland@iserv.no (Norway) 90179110

John-anders didriksen

Cloud Engineer | technical Mobile support

john@iserv.no | (Norway) 97761187

Vårt utviklingsteam

Vårt utviklingsteam utvikler og leverer (DevOps) våre løsninger Shipping Online, Shipping Copilot og Frame. I tillegg utvikler de spesialprogramvare for våre kunder sammen med våre ansatte på Cloud Engineering. Teknologiplattform som benyttes er Microsoft Dynamics, Azure services, OpenAI, Tensorflow (Maksinlæring) og Power Plattformen. Det benyttes ulike programmeringsspråk som bl.a. C#, Java, JavaScript, SQL og C.  Våre programutviklere har utdannelse innenfor matematikk, informatikk, informasjonsteknologi og elektroingenørstudie. 

Stig Olsen

Project Engineer

stig@iserv.no | (Norway) 45254570

geir austad

Software Engineer

geir@iserv.no | (Norway) 95211480

Sigurd Kristiansen

Software & Network Engineer

sigurd@iserv.no | (Norway) 48141210

Simen M. grønsund

Software Engineer

simen@iserv.no | (Norway) 93098867

Tor Rolfsen Grønsund

AI Engineer Research

tor@iserv.no | (Norway) 93865715

Kunstig Intelligens - Forskning og Utvikling (FoU)

Tor Rolfsen Grønsund startet i 2017 med sin doktorgrad på Kunstig Intelligens (KI) ved Universitetet i Oslo. Forskningen som er basert på nye modeller på menneskelig tilbakemelding ved bruk av KI ble tildelt best paper 2020 av Journal of Strategic Information Systems og Association of Informaiton Systems.

Tor arbeider sammen med vårt utviklingsteam på strategi, innføring og utvikling av KI i våre løsninger. Tor har samtidig bistått Iserv med FoU prosjekter innenfor KI. 

Følg gjerne Tor på sin LinkedIn profil hvor han publiserer artikler innenfor både KI og engasjement i start-ups. 

 

Drift, Service og Support

Vår drift, service og supportavdeling arbeider med drift av vårt Datasenter og IT-installasjoner hos kunder, nettverksoppsett, IT-service, etablering og forvaltning av Microsoft skyløsninger og førstelinje support mot kunder. Avdelingen benytter kompetansen i vårt utviklingsteam og på vår avdeling Mobil og IT som støtte i arbeidet.  Våre medarbeidere har utdannelse innenfor informatikk, informasjonsteknologi og fagbrev innenfor IT. I Iserv har de sertifisert seg gjennom Microsoft sertifiseringsprogram på Operation (drift), Azure Cloud (skytjenester) og Microsoft 365.   

Kim Ruben Klungland

Operation & Support Manager

kim@iserv.no | (Norway) 97478720

Levi Salvesen

Cloud & Software Engineer | Support

levi@iserv.no | (Norway) 95026813

Tor Albin Andersen

Customer Engineer

toralbin@iserv.no | (Norway) 48150248

Ole Tom Tønnessen

Customer Engineer

oletom@iserv.no | (Norway) 46810728