Henvendelser

Service & Support

Bestille IT-utstyr - lisenser - programvare

Faktura

Iserv Computing AS

Lasta 50
4405 Flekkefjord
Tlf: +47 452 54 570

Fjernhjelp

Last ned og installer TeamViewer på din lokale PC for å få fjernhjelp av oss.

Velg den utgaven av programvaren som passer for deg fra linkene på høyre side så hjelper vi deg videre. Vi behøver ingen administrative rettigheter.


Ønsker du å bli kunde hos oss!
Kontakt oss på mail, telefon eller fyll ut skjema under.

IT-Drift og Skytjenester

Mobile løsninger

Shipping Online

  Velg blant våre IT-løsninger og fyll ut skjema så kontakter vi deg.

  Basert på en IT-analyse foreslår vi en ende-til-ende Driftsløsning med sikkerhetspakke for dine IT-tjenester helt ut til din arbeidsstasjon til en fast pris per måned inkludert support. 

  Skal du i gang med Microsoft og Dynamics 365 Skyløsninger ta kontakt med oss for en gjennomgang og plan for etablering av en digital plattform som er tilpasset din virksomhet. 

  Vi leverer skipsmeglerløsningen Shipping Online til de største skipsmeglerhus. Ønsker du å ta i bruk en moderne digital skipsmeglerplattform som samler alle skipsmegleraktiviteter i en løsning for alle kontorer, avdelinger og segmener kontakt oss for mer informasjon. 

  BIO3000 kameraløsning måler Biomassen for oppdrettslaks og teller villaks i elver og vassdrag. Alle data lagres sentralt i Nettskyen og kan analyseres via et Dashboardpanel for alle dine lokasjoner samlet. Ta kontakt for mer informasjon om BIO3000 

  Vi leverer programutviklingstjenester for ditt behov basert på moderne teknologi som vi kan forvalte på vår Multitjenesteplattform. Vi arbeider med DevOps, IoT, Maskinlæring, Big Data, Microsoft & Dynamics 365, databaser og PowerBI. 

  Vi leverer mobiler, mobile tjenester fra Telenor og Telia, mobilt bedriftsnett og mobile produkter som møterom og hjemmekontorløsning. Vi kan også tilby Drift og Management av ditt mobile utstyr via vår Multitjenesteplattform.