Henvendelser

Service & Support

Bestille IT-utstyr - lisenser - programvare

Faktura

Iserv Computing AS

Lasta 50
4405 Flekkefjord
Tlf: +47 452 54 570

Fjernhjelp

Last ned og installer TeamViewer på din lokale PC for å få fjernhjelp av oss.

Velg den utgaven av programvaren som passer for deg fra linkene på høyre side så hjelper vi deg videre. Vi behøver ingen administrative rettigheter.


Ønsker du å bli kunde hos oss?
Kontakt oss på mail, telefon eller fyll ut skjema under.

IT-Drift og Skytjenester

Mobile løsninger

Shipping Online

  Velg blant våre IT-løsninger og fyll ut skjema så kontakter vi deg.

  Digital Arbeidsplass er en Microsoft 365 løsning med utvidet sikkerhet. Den består av CyberVakt tjeneste 24/7 tjeneste, utvidet beskyttelse mot internett trusler og nettrafikk, sårbarheter, SPAM, Phising, utvidet backup,  automatisk oppdatering av programvare og tilgangskontroll. 

  Digital Arbeidsplass legger til rette for tilgjengelighet og mobilitet i din arbeidshverdag.  OneDrive skylagring og Teams som samspiller med bedriftens intranett legger til rette for gode arbeidsrutiner og struktur fra dine Microsoft 365 løsninger. 

  Iserv Desktop i skyen gir deg tilgang til et Windows arbeidsområde på en dedikert server hos Iserv med tilgang til filserver, Office pakken og 2 av bedriftens IT-systemer migrert opp til skyen.  Løsningen kombineres med en sikker Digital Arbeidsplass på din PC og Mobil/nettbrett.  

  Iserv forvalter Microsoft lisenser for en rekke kunder. Trenger du en partner med kompetanse på Microsoft teknologi, velge de riktige løsningene til riktig pris så ta kontakt med oss.  Nå er Microsoft 365 Copilot tilgjengelig for bestilling. 

  Vi tilbyr drift av dine IT-løsninger på vårt lokale Datasenter og på Microsoft sin skyplattform Azure. Vi tilbyr en samlet drift helt ut til din PC og mobil til en fast pris per måned for alle dine IT-tjenester.

  Vår OnBoarding/Know Your Customer (KYC) løsning er bygget på Microsoft Dynamics 365 CRM og Power Platform og benyttes i dag av selskaper innenfor finans. Ta kontakt med oss om dere er interessert i vår OnBoarding KYC løsning på Dynamics 365 plattformen. 

  Vi leverer skipsmeglerløsningen Shipping Online til de største skipsmeglerhus. Ønsker du å ta i bruk en moderne digital skipsmeglerplattform som samler alle skipsmegleraktiviteter i en løsning for alle kontorer, avdelinger og segmener kontakt oss for mer informasjon. 

  Shipping Copilot er en AI-løsning som tolker shippingkontrakter som Recap med integrasjon mot Shipping Online. Den genererer  JSON filer og har grensesnitt mot andre shippingløsninger.  

  Vi leverer Digital Arbeidsplass for mobiler med tillegg av mobile tjenester. En løsning for Mobil og IT i skyen med sikkerhet for alle digital plattformer. 

  Vi tilbyr mobile abonnement og tjenester fra Telenor og Unifon, mobilt bedriftsnett, SWAP tjeneste og mobile produkter som møterom og hjemmekontorløsning.  

  Vi tilbyr utvikling av programvareløsninger på en rekke plattformer og teknologier. Våre forretningsløsninger er utviklet på Microsoft- Skyplattform. Vi har høy kompetanse på Microsoft teknologi, og tilbyr utviklingsoppdrag for kunder. Vi jobber bl.a. med AI-teknologi på våre produkter og for våre kunder.  Våre bransjer er bl.a. maritime selskaper, finansselskaper og industri.   

  Våre kontorer

  Våre kontorer er lokalisert i et renovert skipsverft i Flekkefjord. Vi har også kontor i Oslo sentrum med adresse i Vika området.

  Lasta 50
  4405 Flekkefjord, Norge

  Kronprinsens gate 17
  Ingeniørenes Hus, 4 etg.
  0251 Oslo