Henvendelser

Service & Support

Bestille IT-utstyr - lisenser - programvare

Faktura

Iserv Computing AS

Lasta 50
4405 Flekkefjord
Tlf: +47 452 54 570

Fjernhjelp

Last ned og installer TeamViewer på din lokale PC for å få fjernhjelp av oss.

Velg den utgaven av programvaren som passer for deg fra linkene på høyre side så hjelper vi deg videre. Vi behøver ingen administrative rettigheter.


Ønsker du å bli kunde hos oss?
Kontakt oss på mail, telefon eller fyll ut skjema under.

IT-Drift og Skytjenester

Mobile løsninger

Shipping Online

  Velg blant våre IT-løsninger og fyll ut skjema så kontakter vi deg.

  Basert på en IT-analyse foreslår vi en ende-til-ende Driftsløsning med sikkerhetspakke for dine IT-tjenester helt ut til din arbeidsstasjon til en fast pris per måned inkludert support. 

  Skal du i gang med Microsoft og Dynamics 365 Skyløsninger ta kontakt med oss for en gjennomgang og plan for etablering av en digital plattform som er tilpasset din virksomhet. 

  Digital Arbeidsplass er en Microsoft 365 løsning med utvidet sikkerhet. Den består av CyberVakt tjeneste, utvidet beskyttelse mot internett trusler og nettrafikk, sårbarheter, SPAM, Phising, utvidet backup,  automatisk oppdatering av programvare og tilgangskontroll. 

  Digital Arbeidsplass legger til rette for tilgjengelighet og mobilitet i din arbeidshverdag.  OneDrive skylagring og Teams som samspiller med bedriftens intranett legger til rette for gode arbeidsrutiner og struktur fra dine Microsoft 365 løsninger. 

  Iserv Desktop i skyen gir deg tilgang til et Windows arbeidsområde på en dedikert server hos Iserv med tilgang til filserver, Office pakken og 2 av bedriftens IT-systemer migrert opp til skyen.  Løsningen kombineres med en sikker Digital Arbeidsplass på din PC og Mobil/nettbrett.  

  Vi leverer skipsmeglerløsningen Shipping Online til de største skipsmeglerhus. Ønsker du å ta i bruk en moderne digital skipsmeglerplattform som samler alle skipsmegleraktiviteter i en løsning for alle kontorer, avdelinger og segmener kontakt oss for mer informasjon. 

  Iserv forvalter Microsoft lisenser for en rekke kunder. Trenger du en partner med kompetanse på Microsoft teknologi, velge de riktige løsningene til riktig pris så ta kontakt med oss. 

  Vi leverer mobiler, mobile tjenester fra Telenor og Telia, mobilt bedriftsnett og mobile produkter som møterom og hjemmekontorløsning. Vi kan også tilby Drift og Management av ditt mobile utstyr via vår Multitjenesteplattform.