WordPress

Hva er WordPressWordpress
Wordpress er det mest brukte verktøyet i dag for nettsider. Gjør som 160 000 norske og 60 millioner globale WordPress-brukere.

Hvem er det for?
For deg som ønsker en profesjonell, sikker og fleksibel nettside uten å måtte bruke timesvis på teknikaliteter. Med WordPress sin innebygde visuelle editor er publisering og redigering av tekst, bilder og video nesten like enkelt som å skrive dokumenter i Word eller en e-post.

Hvorfor bruke WordPress?
Du får full kontroll over tekst- og medieredigering. Vi sørger for at siden din er synlig, sikker og rask.

Design og vedlikehold av din nettside?
Du får en en nettside på minutter og bestemmer om du vil designe denne selv eller benytte deg av en av våre mange profesjonelle partnere på webutvikling og design. Du oppdaterer nettsiden med nyheter, produktinformasjon og annen informasjon på minutter.

For iPhone, iPad og mobil
WordPress Hosting er bygget for mobil. Du kan enkelt sjekke nettstedet ditt, publisere til bloggen din eller se detaljert statistikk, alt mens du er på farten.

Produkt Etablering Pris pr mnd
WordPress Dedikert * 0 299,-
Diskutvidelse 1000 MB 0 99,- per utvidelse

* WordPress Dedikert vil si at du får et område hvor WordPress er installert. Vi begrenser ikke bruk av plugins, themes eller widgets. Kunde er selv ansvarlig for å holde WordPress oppdatert med sikkerhetspakker som slippes jevnlig. Det inkluderes 1000 MB diskplass. Alle priser er eks mva.

Kontakt oss for mer informasjon.