Webtjenester

Hva er Iserv webtjenester?

Du kan velge mellom en enkel, rask og sikker WordPress-løsning for å opprette og drive en profesjonell nettside eller blogg eller gå for vår publiserings- og netthandelsløsning.

Designe selv eller benytte en av våre profesjonelle partnere?

Vi setter opp en webtjeneste med et standard sett av administrasjons- og overvåkingsverktøy slik at du enkelt kan ta ut statistikk og legge til nye brukere, vedlikeholde dine data osv. Herfra velger du selv i rådføring med oss hvilken type verktøy du vil benytte utfra dine behov. Vi setter for eksemple opp en:

  • WordPress tjeneste til kr. 299,- per måned der du kan benytte en av våre partnere, din foretrukne leverandør eller designe nettsiden selv.
  • Publisering og Netthandelsløsning hvor vi designer og klargjør nettsiden din for publisering til en fast avtalt pris og en løpende pris fra kr. 390,- per måned.

Våre samarbeidspartnere

Vi kan anbefale profesjonelle partnere på design, implementasjon, 3D visualisering, animasjon, integrasjon mot sosiale medier og optimalisering for Google. I tillegg til design og implementasjon kan følgende spesialkompetanse benyttes:

  • Pagerati har spesialister innen forretningsutvikling og markedsføring på nett med fokus på søkeoptimalisering og integrasjon og synlighet mot sosiale medier.
  • New Mans Land  er et multimediastudio med spesialisering på 3D visualisering, animasjon og skjermbaserte designløsninger.

Absolutt sikkerhet

Vi tar sikkerhet seriøst. Vi sørger for anti-spam, brannmur og sikkerhetskopi av siden din hver natt slik at du er sikret mot datatap og andre innbrudd.

Ingen fartsgrenser

På vår hosting-plattform benytter vi komprimerte filer, mellomlagret data og optimaliserte servere for å sikre deg og brukerne dine topp hastighet.

Ta gjerne kontakt med oss eller en av våre partnere.